home
over deze site
de coupé GT
 

 

 
Huidige kilometerstand: 523.000
Foto's: klik door de 400k    
 

 

 

3 maart 2004, nét voor Arnhem op de A12:

een viertje en allemaal nulletjes!

Een groots moment! Triumph der Technologie. 't Had eigenlijk in flikkerend zwartwit gefilmd moeten zijn, begeleid door een van enthousiasme overslaande voice-over, en alles kernachtig gemonteerd tot een filmjournaal dat net voor de hoofdfilm met Clark Gable en Marlène Dietrich over het witte doek marcheert.

Of zoiets.

 

Maar ja, dergelijk ronkend pathos is aan de nuchtere weggebruiker van vandaag meestal niet besteed. Je had de blikken eens moeten zien op de parkeerplaats! Tsss. Terwijl wij 't feestelijk moment rijkelijk doopten in champagne - alcoholarm natuurlijk, want we moeten nog rijden - schudden de zuinige Nederlanders hun hoofd over zo veel ongepast levensplezier. Kijk die rare nerds daar eens, Jan! 't Zijn vast drugsgebruikers. Laten we maar gauw weer in de Astra stappen. Weg hier!

We hadden graag langer en heftiger willen feesten. Helaas! 't Was stervenskoud, er was geen alcohol en de klok sloeg nog niet eens negen, op zaterdagochtend. Bovendien moesten we nog vijfhonderd klassieke auto's bewonderen. Maar de plaatjes zijn leuk geworden, toch?